Nanna

Hej derude! Jeg hedder Nanna Kiil og er en 23-årig wannabe århusianer fra landet. Mere præcist, en lille landsby kaldet Blåhøj lidt udenfor Brande.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig…

Nok stadig på Katrinebjerg, da det er mit hood. Dog finder I mig pt på min altan, som er centrum for min kaffedrikning, podcast-lytning, Instagram-scrolling, tanning sessions, facetiming med min mor og hund, samt pasning af mine elskede krydderurter.

Det bedste ved at være medievidenskaber er…

Ens ligesindede medstuderende, som heldigvis også nogle gange tvivler på hvad de egentlig laver med deres liv og dermed også uddannelse. Det sociale liv på studiet opvejer altid min tvivl.

Mit bedste rus-minde er…

Mit bedste rus-minde er en ambivalent fornøjelse. Efter fredagens strabadser på hytteturen, var jeg lørdag formiddag i en tilstand af tømmermænd, som jeg var overbevist om ville slå mig ihjel. På trods af dette, blev jeg tvunget ud i timelange spil høvdingebold, og med absolut ingen intentioner om at vinde, endte mit hold alligevel i konkurrencens finale. Konkurrencens sidste udfordring var selvfølgelig ølstafet, og der var selvfølgelig ikke, i denne tømmermænds-tilstand, noget jeg hellere ville, end at bunde en Rekorderlig foran alle mine nye medstuderende. Sejren blev på magisk vis vores.

Funfact…

Min funfact er ikke særlig fun for mig, men det synes mange at mene det er. Jeg hader fødder. Ikke mine egne, men andres. Men bare rolig. Det er mig, ikke dig.