Betaling

VI ANMODER OM 700,-

Som udgangspunkt er introugen gratis for jer at deltage i, da det er en officiel del af studiestarten på AU. Vi har dog planlagt adskillige fællesaktiviteter efter det officielle program (kl. 8.00-16.00), som løber op i 175,- per næse. Dette indebærer blandt andet aftensmad og morgenmad flere af dagene samt fester og awardshows. Samtidig har vi arrangeret en legendarisk hyttetur i efteråret, hvor de resterende 525,- vil dække alt fra mad, hytte, transport og diverse aktiviteter.

Det er frivilligt, om man kun vil deltage i den officielle del af introugen, men vi håber, at I har lige så meget lyst som os til at få den fulde oplevelse med.

Beløbet skal betales senest fredag den 16. august klokken 23.55.

Betaling og tilmelding til introforløbet skal ske via NemTilmeld på dette link: https://medierusserne.nemtilmeld.dk/28/

Er nogen helt eller delvist forhindret i at deltage i introugens aftenarrangementer, er I velkomne til at kontakte os på cheftutor@medierusserne.dk.

Vigtige datoer

Vi gør opmærksom på, at denne liste kun er vejledende. Arrangementer kan blive ændret eller aflyst på grund af COVID-19. Tjek derfor deres hjemmesider eller Facebook-sider for yderligere information.

Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag – fredag den 10. september
Universitetsparken klædes på til idrættens udfoldelser, festlige musiktoner og koldt til ganen. Arrangementet er en cocktail med smag af hygge, sjov og fællesskab på tværs af alle faglige studier i Aarhus. I år 2019 spillede navne som Johnson, Alexander Oscar & DJ Alligator.

Semesterstartsfesten – fredag den 24. september

Festen er arrangeret af PANIK, som er festforeningen for medievidenskab, informationsvidenskab og digital design. PANIK-fester foregår i Nobelparken og slutter kl. 02:00. Vi opfordrer holdene til at samles til forfest inden. Festens starttidspunkt og tema bliver offentliggjort under introugen.

Hytteturen – Den 5. -7. november 2021

Med fælles busafgang fra Katrinebjerg kører vi mod Himmerlandsgården, hvor vi skal tilbringe en traditionsrig og altid legendarisk weekend sammen. Denne vil bestå af hygge, og sociale aktiviteter af forskellig art for hele årgangen. Vi opfordrer til det største kryds i kalenderen, så I kan være sikre på at komme med.

Der vil løbende komme flere informationer om hytteturen på vores Facebook-gruppe Medierusserne 2021.

Studenterrådets studiemesse 2021 – Den 30. august – 1. september

På en SU kan det godt være svært at få pengene til at række, men det er der heldigvis råd for! Studenterrådet afholder igen i år i forbindelse med studiestart en studiemesse for alle studerende i Aarhus. Her er der mulighed for at blive introduceret til diverse fagforeninger og A-kasser, som jo er fordelagtigt at stifte bekendtskab med i forbindelse med studiestarten.