Vigtig info

Betaling

VI OPKRÆVER 125,-

Som udgangspunkt er introugen gratis for jer at deltage i, da det er en officiel del af studiestarten på AU. Vi har dog planlagt adskillige fællesaktiviteter efter det officielle program (kl. 9.00-16.00). Dette indebærer blandt andet aftensmad flere af dagene. Idet den altid legendariske hyttetur foregår i foråret 2021, vil betalingen til dette arrangement først komme på et senere tidspunkt.Er du forhindret i at deltage helt eller delvist i introugens aftenarrangementer, er I velkomne til at kontakte os på cheftutor@medierusserne.dk.

Beløbet skal betales senest fredag den 21. august klokken 23:55.

Betaling og tilmelding til studiestarten skal ske igennem NemTilmeld. Klik her og tilmeld dig med det samme.

Vigtige datoer

Vi gør opmærksom på, at denne liste kun er vejledende. Arrangementer kan blive ændret eller aflyst på grund af COVID-19. Tjek derfor deres hjemmesider eller Facebook-sider for yderligere information.

Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag – efteråret 2020

Universitetsparken klædes på til idrættens udfoldelser, festlige musiktoner og koldt til ganen. Arrangementet er en cocktail med smag af hygge, sjov og fællesskab på tværs af alle faglige studier i Aarhus. Sidste år spillede navne som Johnson & DJ Alligator.

Semesterstartsfesten – fredag den 18. september

Festen er arrangeret af PANIK, som er festforeningen for medievidenskab, informationsvidenskab og digital design. PANIK-fester foregår i Nobelparken og slutter kl. 02:00. Vi opfordrer holdene til at samles til forfest inden. Festens starttidspunkt og tema bliver offentliggjort under introugen.

Hytteturen – d. 26- 28. marts 2021

Med fælles busafgang fra Katrinebjerg kører vi mod Himmerlandsgården, hvor vi skal tilbringe en traditionsrig og altid legendarisk weekend sammen. Denne vil bestå af hygge, og sociale aktiviteter af forskellig art for hele årgangen. Vi opfordrer til det største kryds i kalenderen, så snart datoen offentliggøres!

Der vil løbende komme flere informationer om hytteturen på vores Facebook-gruppe Medierusserne 2020.

Studenterrådets studiemesse 2020 – Den 31. august – 2. september

På en SU kan det godt være svært at få pengene til at række, men det er der heldigvis råd for! Studenterrådet afholder igen i år i forbindelse med studiestart en studiemesse for alle studerende i Aarhus. Her er der mulighed for at blive introduceret til diverse fagforeninger og A-kasser, som jo er fordelagtigt at stifte bekendtskab med i forbindelse med studiestarten.