Lær dine tutorer bedre at kende ved at scrolle ned af siden!

Iben – Cheftutor:

Navn, alder og hjemby 

Hej med jer, mit navn er Iben Hermansen og jeg er 23 år gammel. Jeg er opvokset i Sønderjylland ude på landet, så langt ude, at det er håbløst at forklare, hvor henne. Desuden har jeg fået æren af at være koordinerende cheftutor sammen med Ditte og Benjamin!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Ofte hjemme ved andre folk, da jeg sjældent er hjemme i min egen lejlighed. Jeg elsker at besøge søde mennesker på min cykel, snakke en masse og lave lækker mad sammen med andre. Ellers kan I finde mig til PANIK fester, da jeg er en del af festudvalget. Her er jeg uden tvivl altid at finde på dansegulvet eller med en øl i hånden.  

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Helt klart sammenholdet og selve uddannelsen. Vi har den fedeste uddannelse, da vi kan bruge uanede mængder af tid på at se alle slags film og serier, og så kalde det hele for “feltstudier”, da det jo er en del af uddannelsen ;-). Dertil er vi et forholdsvis lille studie, så man lære alle at kende på sin årgang, hvilket skaber et fedt socialt miljø.

Mit bedste rusminde er

Den fedeste pubcrawl tur, hvor vi i løbet af aftenen havde en masse udfordringer, som gjorde, at vi lærte hinanden godt at kende. Jeg har aldrig haft det så sjovt før. Forestil dig at dit hold har fundet en sofa midt ude på gaden, mens i synger titelmelodien fra ‘Friends’ siddende i sofaen foran et springvand. Den dag vil jeg altid tænke tilbage på med et smil!

Funfact: 

Jeg er utrolig dårlig til at finde vej, og har faktisk faret vild det meste af mit liv haha. Jeg har både været væk på en skitur i Frankrig, brugt hele min aften og taget med fem forskellige tuk tukker i Thailand for at finde mit hostel og så er jeg heller aldrig til at finde, når jeg er i byen.

Ditte- Cheftutor:

Navn, alder og hjemby 

Hej medierussere! Mit navn er Ditte Lassen, og jeg er 22 år og kommer fra Kolding. Jeg har i år fornøjelsen af at være én af jeres koordinerende cheftutorer sammen med Benjamin og Iben – så I må endelig tage kontakte mig hvis I skulle have nogle spørgsmål!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, er jeg enten at finde i min lejlighed på Trøjborg med en god serie foran mig og med et kreativt projekt i hænderne. Ellers finder du mig på et af Århus’ hyggelige værtshuse sammen med nogle venner- og typisk med en kold fadøl i hånden (da den slags hygge var muligt før corona).

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

At man hurtigt kommer ind i det sociale fællesskab! Det er en flok søde mennesker, som man ovenikøbet deler mange af de samme interesser med. Alle er indstillede på at lave en masse ting sammen, så man kan hurtigt få en ellers stille weekend fyldt op med kaffeaftaler, byture, filmaftener eller noget helt fjerde.

Mit bedste rusminde er

Mit bedste rusminde er helt sikkert pubcrawlen, hvor diverse værtshuse i Århus både blev sunget og danset igennem!

Funfact: 

I 9.klasse var jeg i erhvervspraktik som tilrettelægger hos DR hvor jeg hjalp til under optagelser til en DR Ultra julekalender med Bubber og Sofie Linde. I en pause fra optagelserne tog Bubber og jeg ud for at shoppe bukser til ham i et storcenter. Så jeg har simpelthen oplevet en shoppingtur med Bubber.

Benjamin- Cheftutor:

Navn, alder og hjemby
Hej med jer. Jeg hedder Benjamin Bisgaard, er 25 år gammel og kommer fra Mårslet, lidt syd for Aarhus. Jeg glæder mig meget til at møde jer alle!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder i mig
På Sharks, hvor jeg langer burgere over disken, på tennisanlægget hvor jeg leger Roger Federer, eller på bar med en kold Ceres Top i hånden. Alternativt i sofaen med skiskydning eller Veto kørende i baggrunden.

Det bedste ved at være medievidenskaber er
alle de gode mennesker. At du bliver en del af et miljø med engagerede lærere og dygtige og rare medstuderende.
Der er derudover masser af tilbud såsom barer og fester, hvis man er til det.

Mit bedste rusminde er
O-løbet. Alle hold havde fundet på geniale udklædninger, og der var fede udfordringer og højt humør hele vejen rundt. Hytteturen var også skide sjov og var den perfekte måde at slutte hele introforløbet af på – så glæd dig!Funfact:
Har læst russisk, da jeg troede jeg skulle være den nye Matilde Kimer.

Nanna- Ledende tutor:

Navn, alder og hjemby:

Halløjsa alle I søde medierussere, mit navn er Nanna Risom og jeg er 23 år gammel. Jeg kommer fra Hinnerup lige uden for Aarhus. Derudover er jeg i år blevet udvalgt til at være jeres ledende tutor – så hvis I har spørgsmål til programmet inden kl. 16 i rusugen, så er I mere end velkomne til at kontakte mig! 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig:

Sikkert sammen med mine dejlige venner og veninder med enten en god kop kaffe eller en kold i hånden. Ellers kan I nok finde mig gående rundt i byens gader med god lydbog i ørerne. Skal jo op på de 10.000 skridt ;-)  .

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

at alle er her for at lære og folk har de samme interesser som en selv. Det er et meget socialt studie, hvor alle kan hjælpe og sparre med hinanden. Lige fra at hjælpe hinanden med noter til at give gode råd. Dette skaber et skønt fællesskab samtidig med, at det gør det faglige mere overskueligt. 

Mit bedste rusminde er:

Kan huske vi vandt “gratisspil.dk” – tror aldrig jeg har prøvet at få så mange point i en musikquiz før (Skud ud til A7 og A8). Ellers var Instagram løbet super hyggeligt, hvor vi sluttede dagen af på Street Food med en masse øl.

Funfact: 

Hvis I mangler ideer til underholdning til diverse arrangementer, så skal I ikke være bange for at spørge. Mine venner og jeg er lidt over the top, når det gælder underholdning. Nytårsunderholdningen i år var vores egen form for stormester som blev optaget i oktober (Så ja.. vi var i god tid haha). Undertegnet var selvfølgelig Stormester – og vi regner stærkt med at der kommer en sæson 2 til nytår 2022.

Lærke- Ledende tutor:

Navn, alder og hjemby

Hej skønne medierussere! Jeg hedder Lærke Gadegaard og er 22 år gammel. Jeg kommer fra en lille by syd for Kolding aka. Slicetown. Et tip til tilflytterrusserne er at starte med at lokalisere Ringgaden og åen ;D

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

… ja det ved jeg snart ikke – halvdelen af tiden er jeg selv ikke klar over det. Men det skulle nok lige være i selskab med dejlige venner eller skøre roomies og gerne med en øl i hånden. I finder mig nok i en park, i min gårdhave eller hvis I er heldige på ruller på Brabrandstien.

Det bedste ved at være medievidenskaber er

at man som medievidenskaber er en holdspiller. Selvom det kan føles stressende til tider, er jeg glad for, at der er fokus på gruppearbejde. Det skaber et godt afbræk fra læsningen. Og så hjælper det, at der findes nogle af de bedste mennesker på medievidenskab – her er ingen spidse albuer, men massere af sparringspartnere!

Mit bedste rusminde er

er nok O-løbet. Min introgruppe og jeg var klædt ud som  ‘Fjernsyn for dig’, og vi gav den gas med diverse musikquizzer og aktiviteter. Vi var endda villige til at hoppe i Uniparkens sø for lidt bonuspoint – lidt dårligt at vi ikke vandt… ;D

Funfact: 

Jeg har jordens mindste tunge, men kan stadig vinde over jer i flip-cup!

Liv- Ledende tutor:

Navn, alder og hjemby 

Hej alle jer skønne medierussere! Mit navn er Liv Winther og jeg er 22 år gammel :-)) Jeg er født og opvokset i Risskov, en forstad til Aarhus, så man skulle tro at jeg kendte byen ud og ind, men jeg kan umuligt hjælpe jer med at finde rundt i byen, da jeg nok har verdens dårligste stedsans, men skal selvfølgelig nok gøre mit bedste ;))

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Med 99% sikkerhed sammen med mine venner, hvor jeg hygger med en kop kaffe og en venindesnak, eller fuld i botanisk have med en breezer i hånden (alle ved jo godt at breezers bare er bedre end øl). Ellers finder i mig på åens hyggeligste cafe, hvor jeg langer både drinks og kaffe over disken. 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Det bedste ved uddannelsen er sammenholdet. Alle hjælper alle mentaliteten. Der er et så dejligt studiemiljø, hvor der udveksles noter og hvor alle hjælper hinanden. Desuden er det jo super optur at dele af pensum kan ses på Netflix, det gør det lidt nemmere at komme igennem læsningen ;))

Mit bedste rusminde er

Det må nok være o-løbet i uniparken. Det var virkelig en sjov dag, hvor vejret var dejligt og folk var glade og smilende. At alle var klædt ud var så sjovt, da det bare gjorde noget for stemningen, så kunne vi grine lidt af hinandens sjove outfits. 

Ellers var det rimelig fedt at vi bankede HA i kævle i botanisk have. Vil bare gerne sige, at de fik ikke et ben til jorden. Den vandt vi med længder. Så kære medierussere, den titel må i forsvare (og hvis i tør kan i jo udfordre tutorteamet til en omgang kævle. Vi er ret gode ;))

Funfact:

JEG ELSKER MEDINA !!! Der er jo ikke noget der sætter gang i en fest som en god Medina-klassiker. Og alle dem der siger de ikke kan lide hende, de lyver jo i virkeligheden.

Solbjørg

Navn, alder og hjemby 

Hej! Mit navn er Solbjørg Fogde og jeg er 22 år gammel. Jeg er født og opvokset i Århus, kun fem minutter fra vores alle sammens elskede Katrinebjerg, så hvis I mangler en vejviser i Århus N, er jeg byens skarpeste.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Iklædt den røde Tivoli-uniform, i gang med at krejle penge fra spilleglade mennesker. Ellers er jeg helt sikkert at finde i selskab med mine søde venner, enten med en god fadøl i hånden ude i byen, eller hjemme i køkkenet med en solid omgang mad. 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

at få lov til at gå på et studie, med en masse ligesindede mennesker. Alle på medievidenskab er vildt søde og interesserede i studiet, så det er nemt at få venner, der går op i de samme ting som en selv. 

Mit bedste rusminde er

at vinde o-løbet!  Sjov og hygge er altid godt, men sejrens sødme var lige det ekstra krymmel på toppen, der gjorde o-løbet endnu federe. 

Funfact: 

Jeg er født fredag d. 13, og det er på en eller anden måde meget sigende for mit liv – lad dog ikke det potentielle uheld skræmme jer, jeg er meget flink til trods :)

Oliver

Navn, alder og hjemby 

Heej! Jeg hedder Oliver Thiesen og jeg er 25 år. Jeg kommer fra Viby J – en forstad til Aarhus. Jeg har boet i Aarhus omegn hele mit liv, så hvis i har spørgsmål omkring  byen, siger i bare til.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

nok ved havet. Enten svømmer jeg rundt og leger havfrue, ellers sidder jeg blot og får en kold øl med mine venner.
Derudover render jeg ofte rundt med mit kamera og leger amatørfotograf i både skov og by.

Ser i mig i Aarhus’ gader er i meget velkommen til at sige hej! 

Det bedste ved at være medievidenskaber er,
at få lov til at studere inden for et emne, der er så relevant i dag. Vi har alle hver vores viden og indgangsvinkel til medier og herved forskellige styrker. Derudover virker alle til at være åbne og hjælpsomme. Der er et godt sammenhold, hvis man ønsker at være med.

Mit bedste rusminde er
efter en lang dag med sjove ryste-sammen-aktiviteter, at få smidt en Soundbox op i Botanisk Have, og få snakket og drukket med studerende fra alle 3 hold. Derudover fik vi arrangeret en ret god fest med deltagelse fra tutorer. 
Funfact:
Jeg har engang smuglet en skovl med ind på Samsø Festival. Ville teste deres security, og de godtager åbenbart, at man kommer haltende med stift ben og kæmpe metalplade på maven.

Emma V.

Navn, alder og hjemby 

Hej alle! Mit navn er Emma Vilhelmsen, og jeg er 23 år gammel. Jeg er født og opvokset i Aalborg, så jeg deler gerne ud af mine erfaringer om de bedste barer i Jomfru Ane Gade, hvis I skal på tur i det nordjydske ;)

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Ofte i selskab med mine veninder over en kop kaffe eller øl. Aarhus har mange hyggelige cafeer eller parker, hvor det er oplagt at nyde lidt at drikke. Derudover holder jeg også meget af at strikke eller hoppe en tur i havet. Jeg har faktisk badet hver måned det sidste år, hvis jeg må have lov at blære mig lidt. Konklusionen er vel, at lockdown får dig til mange ting…   

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

At uddannelsen fanger bredt både socialt og fagligt. Jeg synes, det har været en utroligt rart at møde mange forskellig personlighedstyper og forskellige drømme det samme sted. Det bidrager til et godt studiemiljø, at vi ikke nødvendigvis drømmer om at ‘blive’ det samme. Nå ja, så er lektier på Netflix nu heller ikke dårligt! 

Mit bedste rusminde er

O-løbet i uniparken! Dagen er fyldt med mange sjove aktiviteter, og man bliver hurtigt rystet sammen med sine medstuderende. Så glæd jer, og ta’ de andre med storm med den bedste udklædning!

Funfact:

Jeg er i familie med den tidligere amerikanske præsident Lyndon B. Johnson. Det er min oldefars brors 2. kones 1. mands fætter – det er langt ude, men det tæller vel stadig? :))

Thea

Navn, alder og hjemby

Hejsa alle nye medierussere! Mit navn er Thea og jeg er 21 år gammel. Jeg kommer fra Vejen, som ligger i syd/midt-Jylland. Jeg ser glæder mig til at møde jer alle sammen!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig

begravet i alverdens kreative projekter! Når jeg ikke er dybt koncentreret med syning, tegning, strikning, osv. til en god podcast, finder I mig helt sikkert sammen med mine venner og veninder, som jeg elsker at spendere min tid med!

Det bedste ved at være medievidenskaber er,

helt sikkert at undervisningen er mega spændende! Underviserne er vildt gode til at finde på spændende analysevinkler. Jeg klager i hvert fald absolut ikke over at have Familien fra Bryggen, The Office og Kurs mod Fjerne Kyster for som lektier. 

Mit bedste rusminde er,

Instagram-løbet, fordi konceptet er sjovt og innovativt! Og desuden er det en mega god måde at komme tættere på de andre og lære byen lidt bedre at kende på. 

Funfact: 

Jeg gemmer lidt på en hemmelig identitet; Siden jeg var 15 år gammel har jeg brugt mange mange weekender og somre i landet af lego, hvor jeg er klædt i en lyserød kjole og med en lego-krone på hovedet. Det har smittet lidt af på min daglige påklædning, da min dag ofte føles ekstra god, hvis jeg har en kjole eller noget lyserødt på, tihi!

Sofie

Navn, alder og hjemby 

Hej med jer og tillykke med, at i nu er en del af de sejeste studerende på Aarhus Universitet:D Mit navn er Sofie, og jeg er 22 år gammel. Jeg er fra Aarhus, så hvis i skal oplyses om prisen på en kande øl diverse steder i byen, skriver i bare;)

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig

Overalt i Aarhus! Jeg hader at kede mig og kan altid findes i selskab med mine kære venner. Jeg gemmer mig typisk på den permanente, i botanisk, café eller på min altan i solskinstimerne og med en øl i hånden på en af byens barer om aftenen. Skål!

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

at det er et skønt, socialt studie hvor alle hjælper hinanden, hvilket bidrager til at skabe er mega godt studiemiljø. Alle vil dele noter til en ven i nød eller sende billeder af sider i bogen man ikke har fået købt.

Mit bedste rusminde er

Uden tvivl O-løbet, som min introgruppe naturligvis vandt på trods af en elendig udklædning!! Selv om rusugen for os blev uden rus, var alle aktiviteter en fest i sig selv og meget veludførte. I skal virkelig glæde jer. 

Fun fact: 

Min pege-, lange- og ringefingre er normale. Men ellers er jeg den heldige vinder af to styks Megan Fox tommelfingre og lillefingre, som sidder et led for langt nede. Og det er lowkey et handicap for mig, når jeg skal holde ting:))

Regitze

Navn, alder og hjemby

Hej med jer! Jeg er Regitze og jeg er 22 år gammel. Jeg er tilflytter til Århus, oprindeligt kommer jeg fra en lille by uden for Randers. 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder i mig

I kan finde mig sammen med mine veninder og venner enten på en cafe, bar eller hjemme i lejligheden til spilleaften, filmaften eller bare en god drink. Ofte er jeg også til at finde bag kassen i Elgiganten.
Når floor engang åbner er det et stensikkert sted i kan finde mig. 


Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, at der er en masse folk, som har mange af de samme interesser. Folk er meget engageret i studiet, hvilket givet et dejligt studiemiljø, og så er folk også bare helt vildt søde. 

Mit bedste rusminde er

Jeg synes, jeg har mange gode minder fra rus-ugen. Jeg synes, især at vores tutor havde gjort meget ud af vores awardshow om fredagen, hvilket bare var prikken over i’et. Vores tutor havde pyntet op til UG, og der var bare en mega fed stemning. God afslutning på en god uge. 

Funfact: 

Jeg er ejer af 108 stk. værktøj og en boremaskine, som måske er lidt usædvanligt i forhold til min alder. Jeg er lejlighedens handywoman/vicevært, når der skal skrues pander og dørhåndtag sammen

Emma S.

Navn, alder og hjemby

Hej alle medierussere :))! Mit navn er Emma, jeg er 23 år gammel og er opvokset 10km nord for Aarhus. Jeg kender derfor byen ud og ind.. Pas på.. når først i er faldet til her, så forlader i ikke 8000 igen ;D<333

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

ofte sammen med mine elskede studievenner og -veninder, hvor vi for det meste mødes og laver god mad, spiller Codenames eller drikker lidt vinnnn. Derudover vil i stensikkert finde mig i et af byens fw-centre (jaer, typen), for det er her jeg afreagerer, når de tunge bøger fucker lidt med mig:) 

Efter den 1/9 er der heller ingen tvivl om, at jeg kan spottes på floor et sted i byen…..  

Det bedste ved at være medievidenskaber, er 

mangfoldigheden….. folk er simpelthen så åbensindede og imødekommende. Jeg fandt mine bedste veninder den allerførste dag i rusugen. Dem hænger jeg stadig på;) 

Elsker, at der er plads til alle, og at man til enhver tid kan finde en at snakke med, hvis lortet brænder på. 

Mit bedste rusminde er

helt 100 da min introgruppe vandt det famøse O-løb…! Vi havde gået hele dagen og været en smule kække og høje på vores vilde præstationer… kæmpe risiko for en stor fed jinx… men vi fik sgu ret:—-) og så fik vi nogle ret fede præmier :b det kan godt betale sig at være lidt over the top. 

Funfact: 

Jeg har et rumskib tatoveret på min arm, som til forveksling ligner en god gammel Weber kuglegrill…

Christina

Navn, alder og hjemby 

Hejsa! Jeg hedder Christina Bendix, og jeg er 21 år gammel. Jeg er vokset op i en lille by med et par hundrede indbyggere, men ingen kender den, så det er måske nemmere bare at sige, at jeg er fra Thy – også kendt som Cold Hawaii. Hvis man ved, hvad det er…

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Lidt over det hele. Jeg har det bedst, når jeg i selskab med nogle skønne mennesker, men underligt nok har jeg valgt at bo alene. Derfor er jeg ofte ude på noget hygge eller sjov med gode venner. I kan også finde mig på stadion med en øl og en stadionplatte i hånden, hvor jeg selvfølgelig hepper på de hviie – jeg er nemlig den heldige ejer af et sæsonkort;)

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Folk er virkelig søde og åbne, og på mit hold er vi utroligt gode til at sparre med hinanden. Hvis man er helt lost, er der altid nogen, der vil hjælpe en. Derudover var jeg i starten ret meget oppe at køre over, at nogle af vores lektier var at se film og serier. Hvem vil ikke gerne se lidt Netflix med god samvittighed?

Mit bedste rusminde er

På trods af corona havde vores tutorer sørget for et virkelig sjovt program. Især o-løb var en succes, hvor vi gik meget op i at fedte lidt for tutorerne for at få lidt ekstra point (hvilket i øvrigt er et godt tip, som I endelig skal tage til jer) ;))

Funfact: 

Det er lidt en upopulær holdning, men jeg kan ikke lide vandmelon…

Pernille

Navn, alder og hjemby 

Hejsa! Mit navn er Pernille Østergaard og jeg er 23 år gammel.  Jeg kommer fra den vestjyske muld tæt på Lemvig, men har boet i dejlige Århus i 4 års tid nu

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Der hvor det er hyggeligt! Jeg gør meget, for at have det  totalt bra, så jeg bruger masser af tid med mine søde venner enten på stranden, nede i byen, eller med en bid mad og en øl i hånden. For, what can I say, jeg er glad for mad, og jeg er glad for øl.

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

We’re all in this together (synges). Vi skal jo allesammen lige have hold om det her uni-liv, og så er det bare en kæmpe hjælp, at folk her simpelthen er så søde. Der er altid nogen at sparre med, spise med og se film med. 

Mit bedste rusminde er

Det o-løb der var bare skide skægt. Selvom mit hold formentligt ikke engang nåede på pointtavlen – og det var altså ikke min skyld – så var det bare sjovt at give den gas, grine og blive rystet ekstra godt sammen. 

Funfact: 

Der er åbenbart en lille kleptoman, der kommer frem i mig, når jeg bliver fuld. Vi taler ikke, at jeg snupper værdifulde ting, rolig nu, men bare lige hold øje med dine køleskabsmagneter, hvis du lukker mig ind.

Troels

Navn, alder og hjemby 

Hey! Mit navn er Troels, 22 somre, og så kommer jeg fra Vellev, der er placeret i hjertet af Jylland. Med vores 200 indbyggere minder den meget om Aarhus, og jeg er naturligvis altid garant for en vejvisning rundt i byen – altså Vellev. Kæmper fortsat med orienteringen i Smilets By.    

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

over det hele!! Basketbaner, parker hvor der er fladt nok til en omgang Spikeball, fodboldbaner, barer og bodegaer, der ikke tager 60kr for en fad osv osv. Der skal gerne ske noget hele tiden – lider måske lidt meget af FOMO hæhæh. I kan dog ikke finde mig på Frederiksbjerg, da cykelturen hjem til Aarhus N er som en pilgrimsrejse – paradoksalt nok tager jeg gerne hele turen op ad Randersvej. 

  • Når Danmark vinder EM, kan i nok finde mig skrålende rundt i Aarhus C. 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, helt klart at have Adorno som vores primære undervisningsfakultet. Adorno > et eller andet smart, nyt og arkitektegnet fakultet hos DMJX.   

Mit bedste rusminde er

nok de spontane lejlighedsfester, der trods alt stadig var et par stykker af – tak til de mange skybrud, som fremtvang disse aftener. De gamle tutorer havde gjort et kæmpe stykke arbejde, så dagene var virkelig veludførte, og de har sat baren utrolig højt! Lad os lige overgå den alligevel, ikk’?  

Funfact:

Har en eller anden positiv effekt på mødre – det er som om, vi er på bølgelængde, så hvis mor gerne vil med til første skoledag; send hende hen til mig!  

Jonas

Navn, alder og hjemby 

Hey alle i nye medierussere! Mit navn er Jonas, jeg er 24 år og kommer fra en lille by udenfor Nyborg på Fyn. Jeg er vidst den eneste fynbo blandt en masse jyder i tutor-flokken , så jeg håber da også der er en fynbo eller to i blandt jer. Jeg har boet i Aarhus i 2,5 år og er blevet virkelig glad for at bo og studere i smilets by :) Jeg glæder mig helt vildt til at møde jer! 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Med mine venner og veninder med en kold øl i hånden, enten på bar, i én af de mange parker eller nede omkring havnen. 

I kan også finde mig nede i DGI-Huset med hænderne over hovedet, fordi jeg lige har vundet den ugentlige kamp i badminton :) Hvis jeg ikke er at finde rundt omkring i byen, så sidder jeg nok og hepper på vores fynske stolthed – nemlig de gule fra GOG!

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Helt klart muligheden for at studere noget der er interessant og yderst relevant. Uddannelsen er så dejlig bred, at nærmest alle på studiet vil noget forskelligt. Det giver gode muligheder for at sparre med hinanden og få god inspiration. 

Og nå ja, så er der vist heller ikke nogen der brokker sig over at skulle se film og serier som lektie ;) 

Mit bedste rusminde er

O-løbet! Først mødtes man med sin gruppe og fik morgenmad sammen (godt nok med en smule tømmermænd…), hvor man klædte sig ud og bare gejlede hinanden op til en fed dag. En masse sjove aktiviteter, hvor man kommer meget tættere på hinanden og får lært sine medstuderende at kende. 

Dagen blev sluttet af med et brag af en fest, hvor anlægget fyrede op under Botanisk Have og hele parken bare summede af god studiestarts-stemning! Så glæd jer :)

Funfact: 

Jeg har engang hældt en halvliters fadøl ud over Stig Rossen – Flink ser han ud, men han var ikke så glad for at få øl ud over sit jakkesæt.

Anne

Navn, alder og hjemby 

Hej med jer! Jeg hedder Anne, er 22 år gammel og har boet i skønne Århus et års tid. Derudover kommer jeg fra en lille by der hedder Hemmet, som med sine 300 indbyggere imponerende nok har eget postnummer #6893. Ellers glæder jeg mig egentlig bare til at møde alle jer nye medierussere!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig…

… Gerne i selskab med gode venner, ofte over en kold øl eller god mad. Ellers kan i finde mig til diverse sportsting, hvad end det er beachvolley, orienteringsløb, MTB, spikeball osv. Hvis det endelig skal være, så er jeg nok også at finde i min seng, da jeg er kæmpe fan af at sove længe – hvilket uni-livet heldigvis ofte byder på muligheden for (win)

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

At der både er et godt socialt og fagligt miljø. Allerede i introugen får i rig mulighed for at lære jeres nye studiekammerater at kende, og generelt er der et godt sammenhold på studiet og folk er super søde. Derudover er det fedt at underviserne er engagerede i deres fag, og at alle har en eller anden form for fælles interesse i medier.

Mit bedste rusminde er

Helt klart o-løbet! Selvom vores gruppe leverede en tvivlsom præstation i de forskellige konkurrencer, havde vi det SÅ sjovt og fik lært hinanden bedre at kende. Glæd jer! Og nå ja, helt håbløse var vi ikke. Vi var gået all-in på udklædning, og endte heldigvis med at løbe med sejren i den kategori.

Funfact: 

Har engang gemt 3 breezers i en potteplante på Jensens Bøfhus. Rygtet siger de stadig ligger der den dag i dag…

Victor

Navn, alder og hjemby
Yo, jeg hedder Victor Dalgaard, er 22 år gammel og kommer fra Handest, en lille by nord for Randers. Jeg er forholdsvis ny  i  Aarhus, så jeg glæder mig til at opleve byen sammen med jer!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder i mig
Derhjemme i Gellerup i mit køkken hvor jeg afprøver en ny opskrift fra et nyt land eller I finder mig i stuen med et brætspil og tre forskellige slags kaffe. Det kan også være at I finder mig i Nobelparken hvor jeg arbejder som studentermedhjælper, eller i en sportshal midt i en volleyballkamp.

Det bedste ved at være medievidenskaber er
At lære mere om alle de medier vi omgiver os med i vores hverdag. Der er et skide godt studiemiljø med passionerede lærer og studiekammerater der interesserer sig for det samme som en selv. Det skaber en god undervisning som er lærerig og spændende (når det altså ikke foregår over Zoom). 

Mit bedste rusminde er
Instagramløbet hvor man kom rundt og se byen på en fed måde. De forskellige poster var en sjov måde at møde nye mennesker på, hvilket førte til at vi endte dagen med en god mængde ølkander foran os.

Funfact:
Jeg har engang kidnappet en and fra Vejle midtby. Det var midt på dagen i øsende regnvejr, og jeg var bevæbnet med en trækvogn, en pressening og et franskbrød fra Føtex. Jeg var sikker på at min plan ville lykkedes, men anden slap væk og jeg endte med at flygte fra nogle sure byvagter og en ældre dame.

Lasse

Navn, alder og hjemby 

Hello Hello, Mit navn er Lasse Krongaard jeg er 22, og kommer fra Malling, en lille by syd for Aarhus. Jeg bor sammen med Marc(us), som også er tutor til dette års rusuge. 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Når jeg ikke bruger tid på skolen kan I i hverdagene finde mig enten hygge rundt med mine venner i Aarhus by, eller spille lidt basket, fodbold eller andet sport her og der. 

I weekenderne kan du ofte finde mig på barer – helst brune beværtninger, rundt omkring i Aarhus. Hvis ikke jeg er ude at buldre er jeg nok hjemme på sofaen, spillende på min PS5 eller ude i solen, når vejret tillader det, enten alene eller med venner.

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Det faglige på studiet vokser på en, jo mere man kommer i dybden med det, jo sjovere bliver det – desuden har læsemængden for at kunne følge med, ikke været ustyrlig på de første par semestre. Derudover har det sociale også spillet en stor rolle, i et år præget af corona, har jeg været heldig at havne en klasse der har fået et stærkt sammenhold alligevel. 

Mit bedste rusminde er

Det fedeste rusminde, må have været den sidste aften. Vores rusuge var meget præget af restriktioner, men den sidste aften blev byens åbningstider forlænget til klokken 02, hvilket betød en væsentlig mere sprittet aften end de foregående. Det var også her første gang jeg fik snakket med nogen fra de andre hold.

Funfact: 

Var i mine unge og naive teenageår forsanger i bandet “The Fuck Ducks”, vi spillede Dizzy Mizz Lizzy og Michael Jackson, ikke det mest stolte minde.

Marcus

Navn, alder og hjemby 

Hej med jer! Jeg hedder Marcus, og jeg er 22. Jeg er født og opvokset i den nordlige del af Aarhus, nærmere betegnet Vejlby. Jeg bor sammen med en anden medietutor, Lasse, som jeg hygger mig lidt med at slå i Fifa, når det lige passer.  

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Når der er sommer og sol, er jeg ofte til at finde på en græsplæne – og gerne med en øl i hånden! Jeg er helt tosset med spil, der kan spilles på græs i solskin, og det gælder både fodbold, fodtennis, spikeball, kongespil osv. Derudover vil man også kunne støde på mig på Ceres Park, når byens hold kæmper om medaljer.

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

At folk har det skide sjovt sammen. Man hører på andre studier, at der er nogle bestemte stereotyper, hvor man helst skal passe ind – sådan er det ikke her! Folk her er meget forskellige, og det er helt klart en styrke. Og når jo, så er det faglige også meget spændende:) 

Mit bedste rusminde er

Den sidste dag i introugen, hvor vi sluttede af med noget, der lignede en rigtig bytur. Det var fedt også at snakke med dem fra de andre hold, selvom der desværre ikke blevet så meget socialt på tværs af holdene resten af semestret – men tiderne er heldigvis blevet bedre hvad det angår, så glæd jer til det!!

Funfact: 

Jeg bor som sagt med Lasse, og det er alt sammen fint. Men han har jo erhvervet sig en PS5 og oprustet med Fifa 21, som han har øvet sig meget på. Jeg har ikke nogen af delene, men alligevel rykker jeg ham rundt på den virtuelle grønsvær. Et ømt punkt for Lasse, så smid gerne en arm om skulderen på ham og fortæl, at alt nok skal blive godt igen, når I møder ham