Lær dine tutorer bedre at kende ved at scrolle ned af siden!

Mads (Cheftutor)

Navn, alder og hjemby 

Hej med jer! Mit navn er Mads, jeg er 24 år, og har, med Maria fået fornøjelsen af at være jeres cheftutor! Mine forældre bor i Hammel, hvor jeg også selv er vokset op. Jeg flyttede til Aarhus i 2019 og har boet her lige siden.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig… 

I uniparken, jeg er for nyligt flyttet ind på uniparkkollegierne. Jeg har før boet på kollegie i Aarhus og nyder at bo sammen med mange andre, så man altid har mulighed for at være social. I kan også finde mig i fredagsbaren hvor at jeg er forperson. Jeg glæder mig til at introducere jer til den.

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Det fællesskab man træder ind i på medievidenskab er super fedt. Når man først har fundet sig til rette i fagene og blandt sine medstuderende finder man sig helt vildt godt til rette. Man får lov til at prøve en masse forskellige ting af inden for medieforskning. Her kaster man sig både i kast med film og tv, trykte medier, og sociale netværkstjenester.

Mit bedste rusminde er

Jeg var så uheldig at starte på universitetet da corona var på sit højeste. Derfor gik jeg glip af pubcrawl, Panikfest m.m. Heldigvis tog tutorerne rigtigt godt hånd om os og man lærte de andre super godt at kende fra starten. Det var virkelig rart at have nogen til at hjælpe med at “bryde isen” med så mange nye fremmede mennesker.

Funfact: 

Jeg har min egen faldskærm, og har sprunget faldskærm ca. 200 gange på 6 år. Derudover kan jeg slå alle i flip cup og ingen i beer pong.

Maria (Cheftutor)

Navn, alder og hjemby 

Hej til alle jer skønne medierussere! Jeg hedder Maria, er 24 år og kommer fra en lille by, der hedder Virring (som ingen kender) – så jeg snyder altid lidt og siger, at jeg kommer fra Skanderborg (hvor jeg udtaler a’et, som man gør, når man siger Randers). Jeg er også halvt polak, men kan næsten ikke et ord polsk (upsi). Jeg er cheftutor i år her på medievidenksab sammen med den kære Mads – og vi glæder os så meget til at tage imod jer!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

I botanisk have i den bagende sol og spiller kævle, eller derhjemme igang med at binge serier eller spille computer. Jeg er skam heller ikke bleg for at holde dansegulvet varmt i fredagsbaren og til PANIK-fester ;)

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Helt klart det sociale og omfavnende studiemiljø. Medievidenskab er virkelig en sammensætning af dk’s rareste mennesker. Så bliver det faglige også automatisk mere overskueligt, især takket være studiegrupper.

Mit bedste rusminde er

Min introuge var godt nok for tre år siden, men om vi så var hjemme hos en tutor, på pubcrawl eller til O-løb, så husker jeg det hele som det fedeste program. Det kan godt virke lidt tætpakket, men når man først er i det, så får man bare et kæmpe rush, der giver en energi til mere, end man lige tror. I kan se frem til mange skønne minder med jeres (kommende) medstuderende<3

Funfact: 

Jeg er vildt dårlig til at huske handlingen i film og serier. Lidt komisk at jeg så læser medievidenskab hehe. Men til gengæld kan jeg så se ting om og om igen – det forklarer nok også, hvorfor jeg har set bl.a. Friends og South Park cirka en milliard gange (udover at det er top kvali humor).

Emre (Ledende tutor)

Navn, alder og hjemby 

Hello hello. Først og fremmest, tillykke med din optagelse på det bedste og mest brugbare studie på ARTS fakultetet (humaniora) på AU. Mit navn er Emre Genc og jeg er 22 år gammel. Jeg er født og opvokset i Aarhus N, så i spørger mig bare, hvis i er tvivl om noget eller mangler rutevejledning for jeg burde kende byen ind og ud.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

I Fitness X ved frivægtene, eller i Elgiganten Skejby, hvor jeg arbejder. Ellers er jeg ofte at finde i den store gamle læsesal på det kgl. Bibliotek med en termokande sort kaffe. Weekenderne starter ofte i fredagsbaren, ellers er de mange caféer og om aftenen barer på vestergade, latinerkvarteret og åen gode bud på, hvor jeg er at finde.

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Det faglige på studiet er aktuelt og relevant. Vi arbejder sjældent med tekster og cases som man ikke på forhånd kender til, hvilket er mega lækkert. Derudover har folk forskellige interesser indenfor medievidenskaben, hvilket betyder, at folk er gode til forskellige ting, så man kan altid få hjælp fra sine medstuderende på tværs af hold og årgange.

Mit bedste rusminde er

Helt klart den første aften, hvor vi spiste hos en tutor og senere tog på Bodegaen, selvom pubcrawlen også er et meget godt bud, og selvom jeg ikke kunne huske hvad nogen hed den første aften.

Funfact:

Jeg har en baby Groot tattoo på højre arm, og har uden at overdrive nok set alle ca. 35 MCU film og serier mindst 5 gange

Katrine (Ledende tutor)

Navn, alder og hjemby 

Heyo, mit navn er Katrine, men please bare kald mig Kat <3 Jeg er 23 år gammel og født og opvokset i Esbjerg – mega stolt vestjyde. Jeg flyttede til Aarhus sidste sommer og bor nu i det dejlige Øgadekvarter i en gammel men hyggelig lejlighed med 3 søde roomies. 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig

Jeg bruger det meste af min fritid på gymnastik og træning i fitten – I love to move my body  – og derfor finder I mig på gymnastik gulvet i hverdagen og floor i weekenderne. Og inden floor finder I mig i fredagsbaren, hvor jeg er stolt medlem, og derfor kan lange kolde øl over baren til jer ;)  

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

at der er et trygt og godt studiemiljø, hvor jeg føler mig virkelig godt tilpas. Dette er helt klart mine skønne medstuderendes skyld, men også de undervisere, vi har mødt på de første semestre. Derudover er der et helt vildt fedt foreningsliv, hvor man bl.a. kan blive medlem af fredagsbar.dk eller PANIK, som gør at man kan skabe relationer på tværs af studieretninger og årgange.  

Mit bedste rusminde er

de gange, hvor vi spiste i grupper hjemme hos en tutor. For mig var dette en helt vildt god mulighed for at komme tæt på tutorerne og mine medstuderende. Der var altid en helt vildt god stemning, og der skabes en intimitet, når man sidder lidt tæt i en persons hjem. 

Fun fact: 

Jeg har en lille (måske lidt stor) svaghed for jägerbombs. Svagheden skal både forstås som i, at jeg eeeelsker det, men også at nogle af mine bedste blackouts er startet med lidt for mange bombs :)

Olivia (Ledende tutor)

Navn, alder og hjemby 

Hey hallå, hedder Olivia og er blevet najs, hård og sej af at opvokse i Hadsten, en lille by mellem Aarhus og Randers. Hadsten kunne til sidst ikke rumme en gangsta som mig, så nu udlever jeg (stor)bydrømmen i Aarhus på mit 4. år.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

på Brabrandstien, Den Permenente eller cafe vestergade – 3 y-steder i Aarhus. Men for at være helt ærlig hænger jeg mest i adornos kælder i fredagsbaren med de andre fredagsbørn.

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

at være en del af et studiemiljø, hvor folk er dygtige og ambitiøse og lader hinanden vide det. Jeg synes, kulturen på medievidenskab er enormt behagelig, hvilket skyldes både underviserne og de studerende. Det er fedt at være en del af et studie, som både er sjovt, kreativt og relevant.

Mit bedste rusminde er

Hytteturen! fuck. hvor. var. det. fedt.

Funfact:

Jeg laver EKSTREMT gode drinks. Altså ærligt så er det så vildt du ik fatter det. Kom i fredagsbaren og smag en ‘ses i Heine’, behøver ik sige mere. 

Magnus Breum

Navn, alder og hjemby
Hey, mit navn er Magnus, går dog oftest under mit efternavn, Breum, og jeg er 21 år gammel. Jeg kommer fra Holstebro og flyttede til Aarhus august 2021 i forbindelse med min studiestart på Medievidenskab.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder i mig
Ofte i min lejlighed med mine tre roomies, som jeg bruger meget tid sammen med – især når der er sol på svalegangen. Ellers nyder jeg gerne kaffe/øl med venner og studiekammerater på Cafe Vestergade eller et slag bordtennis med en Ceres-dåse i hånden på Shen Mao

Det bedste ved at være medievidenskaber er
Menneskene. Det kammeratskab, der øjeblikkeligt skabes mellem de studerende efter en underholdnings- og oplevelsesspækket introuge, fylder enormt meget. Ifølge mig er det en af de store årsager til, at jeg ikke har tvivlet på mit studievalg efterfølgende, de mange venskaber og relationer, jeg har fået gennem studiet. Derudover er uddannelsen meget bred og alsidig, så bliver undervist i alle de mange lag, som udgør medier i former, hvilket klæder en godt på at arbejde i en mediefyldt hverdag.Der er derudover masser af tilbud såsom barer og fester, hvis man er til det.

Mit bedste rusminde er
Den første fest den første aften husker jeg tydeligt, som et af de helt centrale øjeblikke i min introuge. Efter dagens program havde man lært et par stykker at kende, som havde lært et par andre stykker at kende, så pludselig stod man og spillede bordfodbold men en person, man lige havde lært navnet på. Selvfølgelig er det også fedt at drikke en masse øl med en masse nye venner, men alligevel opstod venskaber den aften, som har holdt ved lige siden.

Funfact:
Jeg har Xander Linnets telefonnummer

Kirstine

Navn, alder og hjemby:

Heyson derude! Jeg hedder Kirstine, men I kan bare kalde mig Kir. Jeg er 22 år gammel. Jeg er vokset op i Beder syd for Aarhus, i et banger af et bofællesskab, der hedder Sol & Vind.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig:

Med en kop øl/kaffe i hånden på en af Aarhus’ mange dejlige cafeer, hvor jeg brænder hele SU’en af. Du kan også være (u)heldig at finde mig i massagestolene på det kongelige bibliotek, hvor jeg sidder LÆNGE. Btw kæmpe lifehack at studere på det kongelige. Du kan selvfølgelig også finde mig på floor i fredagsbaren. Glæder mig til at danse med jer, og flæk jer i beerpong!!

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Jaja, jeg ved godt de andre også har nævnt det, men fællesskabet og menneskene på uddannelsen fortjener virkelig også bare al praise i verden. Udover det synes jeg også, der er en rigtig fed arbejdskultur, hvor folk er virkelig hjælpsomme og tager undervisningen seriøst uden, at det bliver “stræber-nederen-agtigt”. 

Mit bedste rusminde er:

Jeg var generelt blæst bagover, over hvor fedt det var, at være rus på medievidenskab. Første aften var klart der jeg peakede. Jeg møder random min gamle nabo Torkil i køen i Rema, som lægger kortet på og siger, at han gerne vil donerer alkohol til min “første skoledag”. Jeg laver drinks til alle, og vi skåler for Torkil utallige gange. Perfekt start på en konge aften.

Funfact: 

Jeg har engang tisset i buskserne, fordi jeg sad og snakkede med en fyr, som jeg bare vildt gerne ville score. Jeg havde skulle tisse i lang tid, men jeg vidste at, at hvis jeg gik, så ville han sidde og snakke med en anden pige, når jeg kom tilbage… 

Fie

Navn, alder og hjemby

Heyhey, mit navn er Fie og jeg er 22 år gammel. Jeg er opvokset i Risskov, en forstad til Århus, og jeg er kæmpe fan af smilets by på trods af, at jeg har boet her hele mit liv. Håber I alle har haft en dejlig sommer! Glæder mig til at møde jer :D

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Et sted med god hygge, drikkelse og/eller spise – her er Frederiksbjerg, Latinerkvarteret og min lejlighed nogle kvalificerede bud. 

Det bedste ved at være medievidenskaber er

at det er et socialt studie med gode undervisere, hvor alle studerende er interesserede i at have det sjovt samtidig med at lære noget. Derudover favner studiet bredt hvilket giver mulighed for at vække ens interesse indenfor noget man ikke før kendte til. 

Mit bedste rusminde er

enten Pubcrawl eller hytteturen, hvor man hurtigt faldt i snak med folk fra både sit eget og de andre hold. Vi skabte grineren minder som vi stadig snakker om den dag i dag.     

Funfact: 

Jeg har i gave fået et el-løbehjul som jeg elsker at hade og synes er kikset, men som jeg ikke kan undvære på kolde vintermorgener kl. 8 op ad Langelandsgade….miv. 

Astrid

Navn, alder og hjemby

Dav. Mit navn er Astrid og jeg er tutorteamets younggun på intet mindre end 20 år. Jeg kommer fra havnen (Esbjerg), men bruger meget af min tid på Fanø, og det lyder bare lidt bedre at sige. Jeg flyttede til Aarhus sidste sommer og bor med min roomie i en lille hyggelig lejlighed.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig

Enten derhjemme på sofaen i gang med en film, og der sidder jeg alene, for min roomie synes ikke det er specielt spændende at gense hele Tarantinos repertoire cirka en gang i måneden. Det kan også ske at jeg befinder mig på en af byens mange brune værtshuse, for der kan man drikke Odense Classic og spille snyd eller Meyer, og så er det ligesom at være hjemme <3 Ellers kan i finde mig bag baren til Panik-festerne, som jeg er en stolt del af!!

Det bedste ved at være medievidenskaber er,

Det bedste ved medievidenskab er det store og varme fællesskab. Vi er en masse forskellige mennesker, og heriblandt findes så mange søde og spændende mennesker, som man kan lære at kende. Medievidenskab byder på mange spændende muligheder, og det store netværk man møder af mennesker, er bare endnu et kæmpe plus ved uddannelsen. Hvis man er en filmnørd som mig, skal man helt klart glæde sig til faget MTA på første semester! 

Mit bedste rusminde er,

Mit bedste rusminde er klart fra ugens pubcrawl, fordi stemningen var helt i top. Allerede fra første stop havde vi hele pubben, og alle de gamle sutter med på stemningen og den bragte vi samlet hele vejen til slutdestinationen på Die Bier Bar. Selvom man stadig følte sig ny og lidt usikker, var tutorerne så gode til at være opmærksomme på at alle var en del af den gode stemningen, og at alle hyggede sig. Uha hvor skal i glæde jer.

Funfact: 

Min familie møder så mange kendte mennesker på gaden, og det sker ALTID når jeg ik er med/blevet født… Min mor har mødt Dan Turéll. Min mormor har mødt Karen Blixen. Min far har mødt Kim Larsen. Min faster har mødt Shawn Mendes 

Sigrid

Navn, alder og hjemby 

Hejsaaa! Jeg hedder Sigrid, og jeg er 22 år gammel. Jeg kommer fra Nibe, men jeg har boet i Aarhus siden februar 2021, hvor jeg flyttede hen lige efter højskole i efteråret 2020. 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

I en af Aarhus’ mange parker med mine venner. Der er rig mulighed for at grille en pølse og spille ølbowling eller kongespil rundt omkring i byen. Kan ofte også findes ved stranden eller på en bar til en god øl. Jeg er desuden så heldig at have en gård med plads til masser af mennesker, så her mødes jeg ofte også med folk i løbet af sommeren eller holder forfester, når semesteret starter igen ;) Uanset hvad foregår det hele med lækker musik i ørerne! 

Det bedste ved at være medievidenskaber er,
Jeg er selvfølgelig glad for det faglige og alt det der, men det sociale ER altså virkelig fedt! Det betyder virkelig meget for hele studielivet, at det sociale fungerer, og det gør det i hvert fald på medievidenskab. De fleste er altid klar på at lave et eller andet, og så bliver man hurtigt tætte. 

Mit bedste rusminde er
Rusugen er meget intens hvilket gør, at man hurtigt lærer hinanden at kende, inden undervisningen begynder. Det var vigtigt for mig. Jeg var ret overvældet over, hvor godt det hele hang sammen, men jeg husker især, at pubcrawl var sjovt.

Funfact:
Jeg roder ofte mig selv ud i nogle ret kiksede situationer, så denne her er lidt svær. Men jeg var engang i et biluheld i Grækenland, hvor jeg havde lejet en bil sammen med nogle venner, som hverken havde abs-bremser, airbags eller sikkerhedsseler (det var egentligt dømt til at gå galt jo). Men vi endte i hvert fald halvt ude over et bjerg i et hårnålesving og måtte have nogle lokale til at trække os op med et reb.

Cecilie

Navn, alder og hjemby

Hvad så. Jeg hedder Cecilie, og jeg er 23 år. Jeg er fra den gamle hovedstad, Viborg, og hvis du er i tvivl, så er google din ven. Jeg er bosat i Aarhus’ hyggeligste kvarter Frederiksbjerg, hvor jeg nu har boet i et par måneder. Jubi. 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder i mig

Dybt begravet i min sofa med en skærm i smasken, i køkkenet (fordi jeg er en husmor og bakser med en surdej åbenbart), eller på en af gaderne i byen med en kaffe i hånden og en veninde under armen. 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Menneskene, no doubt. Og det siger jeg ikke kun fordi jeg er tutor, men fordi det er et fact. Medievidenskab åbner mange døre efter studietiden er der vist lidt for enhver smag – kæmpe plus. 

Mit bedste rusminde er

O-løb og pubcrawl, fordi man fik lov til at komme endnu tættere på sine medstuderende og sine tutorere. Total intens uge som vi stadig taler om i dag. Sådan bliver det også for jer ;)

Funfact: 

Jeg kan ikke styre mig på et dansegulv, som i det er kikset, hvor meget gas jeg giver den. Det er kulmineret mange gange – særligt sommeren 2018 led til en hed dancebattle med lækre Søren Bregendal på Hyttefadet i Skagen. Mit liv peakede.

Frida

Navn, alder og hjemby

Hejsaaa. Mit navn er Frida, og jeg er 22 år gammel. Jeg kommer fra Horsens, men har boet i dejlige Aarhus siden april 2021. Jeg glæder mig mega meget til at møde jer!!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Jeg ELSKER alt reality. Derfor er jeg ofte at finde i gang med at se de nyeste afsnit af alt fra paradise, bachelor eller familien fra bryggen. Ellers kan man finde mig sammen med mine venner eller roomies med en kop kaffe eller øl i hånden – og så elsker jeg at komme et smut forbi Shen Mao i weekenden:DD

Det bedste ved at være medievidenskaber, er 

Helt klart alle de søde mennesker, som er med til at gøre det hele sjovere. Det er plads til alle, og folk er super søde og åbne. Der er også rig mulighed for at lave hyggelige sociale ting, og det er altid sjovt med en god fredagsbar eller panik-fest. Så er studiet selvfølgelig også super fedt. Det er bredt, så man kommer vidt omkring – det er nice.

Mit bedste rusminde er

Generelt var det bare en virkelig sjov uge. Der var en afslappet og tryg stemning, hvor man fik god mulighed for at lære folk at kende.
Jeg husker særligt pubcrawlen som noget et godt minde. Vi bevæges os rundt mellem forskellige bar og værtshuse, og der var en helt perfekt stemning! 

Funfact: 

Jeg er low key bange for ost (self ikke det smeltet på pizza og nachos), som jeg prøvet at holde mig så langt væk fra som muligt – men ellers er jeg voksen nok;))

Nanna

Navn, alder og hjemby 

Hej med jer skønne mennesker! Mit navn er Nanna og jeg er 25 år (ja, jeg har taget mange sabbatår, hehe). Jeg kommer fra Horsens (som jo har Danmarks bredeste gågade what up), men elsker meget at bo her i Aarhus og glæder mig til at møde jer alle!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

På én af de steder jeg bedst kan lide: hjemme ved mine roomies, på floor, badende i havet eller på en græsplet med en øl i hånden i lyset af aftensolen. Og når ja, tilbringer også en del tid i Øst for Paradis (Aarhus’ bedste bio), hvor jeg arbejder, ser en masse film og bare hænger ud og har det sjovt

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

At hvis man som mig ikke aner hvad man vil med sit liv, så er den her uddannelse bare mega bred haha. Samtidig synes jeg at vi oftest har en spændende vinkel på stoffet i vores fag, og så klager jeg heller ikke når vi som lektier skal se serier eller film! Og så er alle medievidenskabere jo bare mega søde <33 

Mit bedste rusminde er

Ej hele rusugen var virkelig fed! Men især o-løb synes jeg var rigtig sjov, da vi skulle lave en masse konkurrencer og lege i mindre grupper, som man så blev tættere med (og så er jeg også bare en sucker for udklædning). I skal glæde jer!

Funfact: 

Ja altså jeg har engang haft en kæreste og en kat som hed det samme… men det er altså vigtigt at sige at katten var der først, for jeg er jo ikke en freak

Sille

Navn, alder og hjemby 

Sille, 24 år og fra Svendborg (Fyn<33)

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

I Fredagsbaren  og på dobbeltdates med Katrine self:))

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

De mange karrieremuligheder som studiet åbner op for + det sociale <3 <3 og og og Fredagsbaren (Ansøg!! Du vil ik fortryde det)

Mit bedste rusminde er

Da jeg vandt pubcrawlen <3 <3

Funfact: 

Ser åbenbart lidt ung ud – blev spurgt om ID, da jeg skulle købe en breezer i Netto den anden dag 

Aiste

Navn, alder og hjemby 

Mit navn er Aiste og jeg er 20 år gammel… Yessss I’m a young child. Jeg er født og opvokset i Danmarks ældste by Ribe 😏. Som mit navn nok hentyder er jeg ikke fuldblodet viking (dansker), men litauer hehe. Har dog boet i Danmark hele mit liv. Jeg flyttede til Århus i sommeren 2021, da jeg skulle starte på Medievidenskab 😇🤓 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Typisk sammen med mine venner/veninder nede i byen… både dag og nat 🙂 Aarhus har nogle hyggelige cafeer, som både egner sig til studiearbejde med ens læsegruppe eller en øl med ens venner.

Det bedste ved at være medievidenskaber er

At vi alle er gode til at hjælpe hinanden. Medievidenskab er en uddannelse, som kan åbne mange døre op på arbejdsmarkedet. Alle de studerende er samlet grundet af et brændende interessefelt. Dette er med til at skabe en sammenhængskraft og motivere en. Med de forskellig arbejdets retninger man på denne uddannelse kan få, så muliggøre det en helt speciel form for samarbejde med ens medstuderende. Andres interesser kan pludseligt blive dine, fordi man løbende lærer nye måder, hvorpå man kan bruge uddannelsen. Derudover elsker jeg at være social og dette studie muliggøre en masse forskellige former for udvalg og organisationer, som man selv kan vælge at til- og fravælge. Spring ud i det. Det gjorde jeg…. Og det har jeg ikke fortrudt.

Mit bedste rusminde er

Da vi alle stod på Rådhuspladsen og skulle danse en fællesdans, som vi løbende i rusugen havde lært. Her stod vi alle samlet på pladsen og dansede med hinanden. Personer vi blot for et par dage siden ikke havde kendskab til. Derudover er det sjovt at kigge tilbage på alle de sindssyge sjove oplevelser fra den uge. GLÆD jeeeer!

Funfact:

Kan godt lide at høre tekno, når jeg læser, træner, fester eller handler ind. Føler jeg er med i en film 😀Får nærmest aldrig tømmermænd, hvilket er farligt 🥹 og “ja jeg har det fint og nej jeg har ikke brug for vand”….. “er bare fuld :)” Elsker syltet agurker og hvis jeg er lidt ekstra fræk, så spiser jeg det med litauisk grisespæk og rugbrød hihi. Indtager mindst 7 kopper kaffe på en dag og min y kombi er en kop kaffe m. havreDRIK, en banan og riskiks (prøv det).

Sara

Navn, alder og hjemby 

Hejsaaaa russere. Jeg hedder Sara, og jeg er 23 år gammel ✌🏼Oprindeligt er jeg fra Herning – **Hvor fanden er Herning?** – Don’t say it, den hører jeg for tit. Sidste sommer flyttede jeg til Århus, som i mine øjne bare er verdens dejligste by.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Sammen med mine friends (både serien og de levende versioner). Derudover elsker jeg at nyde en kop kaffe eller kold bajselademad på en af byens solskinspletter – og én gang i ugen finder man mig på ø til et lille dyp 🐳

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

At alle muligheder står åbne for os efter uddannelsen. Medievidenskab er en sindssygt bred uddannelse, hvilket jeg kun ser som en enormt fordel, fordi jeg ikke endnu aaaaner, hvad jeg skal bruge mit liv på. Jeg ved bare, at medier og kommunikation er for nice, og så er jeg ikke i tvivl om, at det kun kommer til at fylde mere og mere i fremtiden. Derudover er studielivet virkelig fed, fordi man har masser af fritid – og man kan fleksibelt planlægge sin uge, ligesom det bedst passer. 

Mit bedste rusminde er

PUBCRAWL!!!!! Det er bare sygt grineren, og samtidig besøger man forskellige sjove steder i Århus. 

Funfact: 

Jeg binger friends på et next level – eg kan seriøst ikke engang børste tænder uden at sætte det på. Ingen afhængighed er god, men det er jo verdens bedste underholdning, som altid får mig i godt humør. Og hvem har ikke set venner og drømt om at være en del af deres slæng? Am i right?😎😎

Jakob

Navn, alder og hjemby 

Hep! Jeg mit er Jakob og jeg er 28 år gammel. Jeg kommer oprindeligt fra Vejle, men har boet i Aarhus siden 2018, men har til tider stadig svært ved at finde rundt. 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig…

Ofte stadig på Katrinebjerg, da jeg bor lige ved siden af uni. Alternativt kværner jeg øl på vinstuen eller i fredagsbaren, ser gode film og serier eller på arbejde som freelance filmfotograf. Jeg er i øvrigt på jagt efter den bedste kebab på hjem fra byen, så hvis i har gode tips, så skyd endelig løs!

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

At man kommer for det faglige, men bliver for det sociale. Det faglige fylder en del i dagligdagen på medievidenskab, men danner også grundlaget for et fantastisk socialt og trygt miljø. Der er mulig for at både at få tilfredsstillet sin lyst til fredagsbare, fest og farver, men også for at nørde med projekter og være med til at præge sin studietid. 

Mit bedste rusminde er

Der er så mange af dem! Pubcrawl om torsdagen var fantastisk. På dette tidspunkt havde man lært nogle andre studerende at kende, hvilket gjorde at man kunne slappe lidt mere af. Derudover var vi inddelt i mindre grupper, som mødtes til en stor fest til sidst, hvilket var en perfekt slutning på en vild pubcrawl.

Funfact: 

Jeg har tidligere læst til film og tv-produktionstekniker (derfor er jeg lidt ældre end alle andre) og jeg kommer af en eller anden årsag ofte til skade når jeg er fuld. 

Ida

Navn, alder og hjemby
Ida, 23 og Viborg

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder i mig
Nede i byen(højest sandsynligt på jorden) og drik øl eller kaffe til overpris med mine venner. Når jeg har fri fra uni skal jeg be om at komme ud af huset og være social, så man finder mig sjældent hjemme i lejligheden

Det bedste ved at være medievidenskaber er
Studiemiljøet, folk er mega søde både ift. det faglige hvor der altid er nogen klar til at hjælpe men også socialt 

Mit bedste rusminde er
Pubcrawl, det var æææægte sjovt

Funfact:
Benytter mig stadig ofte af google Maps når jeg skal rundt i Aarhus, trods jeg snart har boet her i et år

Amalie

Navn, alder og hjemby 

hej med dig, mit navn er Amalie og jeg er 21 år gammel (faktisk 22, men kan bedre lide alderen 21). Jeg kommer oprindeligt fra storbyen Ikast.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

ligesom alle de andre holder jeg da af at have en lille skid på, og ellers er Aarhus og mine venner bare min ynglings ting i verden altså

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

At folk er super nice, og man møder en masse nye mennesker som man kommer til at hygge sig overdrevet meget med 

Mit bedste rusminde er

pubcrawl var herre sjovt, glæd jer til det :))))

Funfact: 

Når du tror jeg er den aller fuldeste i selskabet, er jeg det slet ikke – det er bare fordi jeg er super skør ædru