Thomas

Navn, alder og hjemby:

Hej medierussere! Mit navn er Thomas, jeg er 23 og kommer fra Vildbjerg (lidt udenfor Herning). Mange af jer har nok været til Vildbjerg Cup en gang eller to, kunne jeg forestille mig. If you know, you know. Glæder mig til at møde jer allesammen og give jer den bedste start!

 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Højst sandsynligt i fredagsbaren, hvor jeg står bag baren. Hvis du, som mig, elsker weekenden mere end hverdagene, kommer vi nok til at se en del mere til hinanden i fredagsbaren, hvor jeg selvfølgelig laver gode priser! 

 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

At man møder folk med samme interesser som en selv! Man finder lynhurtigt en masse kreative mennesker og lærer at arbejde sammen både inde-og udenfor studiet.
Derudover er det super fedt at der er så godt et fællesskab på medievidenskab. Man lærer mange at kende på rigtig kort tid og ser hele tiden studiekammeraterne til diverse fester, barer og hygge-arrangementer.

 

Mit bedste rusminde er:

Selvom rusugen er lidt mere sløret end ønsket, kan jeg sagtens huske hvor fedt pubcrawlen var! Jeg fik af en eller anden grund tilbudt min hjælp til en random fyr på gaden, som var ved at flytte. Jeg endte med at sidde i hans lejlighed i et godt stykke tid efter og fik et brætspil med som tak. God fyr! 

Hytteturen var ligeledes fuldkommen fantastisk, glæd jer! 

 

Funfact: 

Jeg har hjulpet et par kriminelle med at hvidvaske 30.000kr (ikke med vilje).