Sofie

Navn, alder og hjemby:

Halløjsa kære nye medierusser! Jeg hedder Sofie Maagaard (bliver mest bare kaldt Sof) og er den nette sum af 23 år gammel. Jeg er født og opvokset her i Aarhus, hvilket betyder, at jeg kender byen ret godt, så jeg skal nok hjælpe jer med alle de gode fif til både billige barer og gode læsespots. 

 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

På mit arbejde på Moesgaard Museum, hvor jeg bruger meget af min ‘fritid’ og hvor jeg ka’ gi’ gratis entrébilletter – what! (endnu et fif). Ellers finder I mig nok i selskab med dejlige venner og et godt glas rødvin i hånden. De to ting går heldigvis ofte hånd i hånd. 

 

Det bedste ved at være medievidenskaber er

At der er plads til alle. Det er nok en af de ting, jeg sætter mest pris på. Medievidenskab rummer alle typer, hvilket bidrager til et godt socialt- og studiemiljø. 

 

Mit bedste rusminde er:

Helt klart hytteturen. Den overraskede mig så positivt. Jeg kan huske, at jeg var lidt betænkelig ved at skulle afsted, fordi jeg generelt føler mig meget (!) komfortabel i mit nattøj derhjemme og jo ikke kendte mine medstuderende så godt endnu.  MEN det blev bare den bedste tur. Der var højt humør hele vejen igennem, gode aktiviteter, fællesskab, leg og fest. Da jeg kom hjem følte jeg virkelig, at jeg var kommet tættere på begge hold. Jeg ville virkelig ikke have været turen foruden – så hvis du har det ligesom mig til den tid, så spring ud i det og nyd det! Du er helt sikkert ikke den eneste, der har det sådan – og det kan blive dit bedste rusminde <3

 

Funfact: 

Jeg var en seriøst kæmpebaby, da jeg blev født. 4,6 kilo ren kærlighed. Selv tak