Johanne

Hej russere! Jeg hedder Johanne, men de fleste kalder mig Frelle (kært barn har mange navne). På mine 21 år har jeg ikke formået at kravle så langt udenfor komfortzonen, da min fødeby er Aarhus. Dog mestrer jeg mange danske accenter, og tør derfor godt begi mig ud i sønderjysk eller sjællandsk, hvis du skulle få brug for at tale med en fra din hjemstavn. Jeg har i hvert fald glædet mig helt vildt til at tage imod jer alle! :)

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig…

Som NE-YO og Akon udtrykker sig på poetisk vis: “Work hard, play hard” – kloge ord at efterleve. Derfor er jeg ofte at finde på mit arbejde eller på dansegulvet, hvor jeg ikke er bleg for at starte en fest. Men lige så meget af tiden er jeg at finde foran skærmen, hvor jeg forsøger at få set samtlige film og serier, da det ifølge mig selv, er livets (måske) vigtigste lektie.

Det bedste ved at være medievidenskaber er…

At studiet er ukronet konge af Danmarks bedste (dårligste) interne humor, som alle studerende hurtigt bliver en del af! Det sociale liv er helt specielt som Medievidenskaber – så i kan godt glæde jer til en bunke fede traditioner, latterlige lege og de bedste grin.

Mit bedste rus-minde er…

At stifte bekendtskab med flipcup – et legendarisk spil der vil følge mig gennem mange år. Kun overgået af alle de fantastiske mennesker jeg mødte allerede fra dag 1, som jeg allerede nu ved, vil følge mig i endnu længere tid. Det er ikke helt løgn hvad de siger i Paradise Hotel, det har sgu stor betydning at starte sammen, helt fra “Day one”! Og derfor er det så magisk at være russer og tutor.

Funfact…

Da jeg var lille byggede jeg alt i pap. Som i alt. Virkelig. Herunder en Trojansk Hest og en (næsten) fuldt fungerende vaskemaskine. Godt børn har iPads i dag :)