Morten

Navn, alder og hjemby:

Hejsa, halløj og hvad man ellers kan sige af gestusser, som starter med h, kære medierussere, jeg hedder Morten Andersen, og jeg er 22 år. Jeg kommer oprindeligt fra Horsens, og selvom jeg ikke er den store fodboldfan, kan jeg stadig heppe på De Gule, selvom det kun går ned ad bakke for tiden ?

 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

enten i gang med at læse på Det Kongelige Bibliotek i Stillesalene eller ved at finde/deltage i et eller andet spændende arrangement rundt omkring i byen. Århus tilbyder lidt af hvert, så jeg er altid på jagt efter det nyeste byen kan tilbyde. Så er der foredrag, så er der koncerter, så er der åbnet et nyt sted der giver gratis mad, og det stopper aldrig! Livet er skønt :D

 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

at vi er alle sammen kommet til medievidenskab, fordi vi har en interesse i studiet, og det kan tydeligt mærkes. Det kan selvfølgelig siges om så mange studier, men fordi der er så et godt sammenhold, bliver engagementet endnu større. Det er et sted, hvor du lærer meget om rigtig mange spændende, samtidig med at der er hygge både før, under og efter timerne.

 

Mit bedste rusminde er:

Ufff, der er virkelig mange, og det skal der nok også være for jer. Men jeg vil nok sige, at 1. dag sidder godt fast, fordi det var så sindssyg måde at starte: første dag på uni, og man er helt rundt på gulvet, så speeddating med 40 nye mennesker, og man prøver bagefter at finde hoved og hale i alle indtryk, hvem der var hvem osv. Men vi var alle lidt i samme båd, så alle var virkelig imødekommende og ville bare have det sjovt med deres nye venner. Og det var bare 1. dag. Flere fede oplevelser fulgte med. Nå ja, og så at blive introduceret til Flip Cup om aftenen! Et Gudespil, der har givet mange gode stunder siden da.

 

Fun fact:

Jeg kan ikke tale fransk, som i “kan ikke et pip”, meeeen jeg kan til gengæld hele “Alors on Danse” på et overraskende ok vrøvlefransk haha