Benjamin – Ledende tutor

Vær hilset kære russere! Jeg hedder Benjamin Andreassen, jeg er 22 år og kommer fra Køge på Djævleøen (eller faktisk Karise, hvis man virkelig er kendt i Sydsjælland). Jeg har fået æren af at være ledende tutor, hvilket er et flot ord for mellemleder. Så hvis I har spørgsmål omkring programmet inden kl. 16:00, kan I bare hive fat i mig!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig…

I kantinen eller på Anettes Sandwich. Hvis jeg – mod alle forventninger – allerede er mæt, kan jeg findes nær et brætspil eller omkring et bordtennisbord med gutterne og gutinderne. På hjemmefronten er det primært sofaen, der tiltrækker min opmærksomhed.

Det bedste ved at være medievidenskaber er…

At jeg ikke skal bruge Excel eller regne komplicerede formler ud på dette studie. Naturligvis indrømmer jeg ikke, at jeg er inkompetent i den matematiske verden, men alligevel… Skud ud til humaniora. 

Mit bedste rus-minde er…

Da vi fik smuglet en gammel lænestol ind på Heidi’s Bier Bar under pubcrawlen. Hvordan det lykkedes, forstår/husker jeg stadig ikke, men fuld credit til mine medstuderende for denne bedrift. Lige siden har det været et must for mig, at have en behagelig stol med på disco-dasco-bar. 

Funfact…

Jeg kan citere stort set alle replikker fra Olsen Banden, Matador og Klovn. Desuden kan jeg stadig ikke opfange den jyske dialekt – så forbered jer på en ordentlig omgang sjællandsk.