Sarah – Ledende tutor

Hejsa! Mit navn er Sarah Grøning – alderen er 21, og hjembyen er Ebeltoft (og ja, det er den ferieby, der ligger på Jyllands yderste snotklat).

Når  jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig…

Højst sandsynligt hjemme under dynen med min computer og en af de nye, eller gamle, serier, jeg har pålagt mig selv at binge. Når man læser medievidenskab, er det jo vigtigt at følge med <3 Herudover kan i finde mig nede i byen for enten at nyde en kold øl eller en brandvarm kop kaffe. Det er oftest årstidsbestemt.

Det bedste ved at være medievidenskaber er…

At man får lov til at have en masse sjove lektier. På trods af at uni-livet kan være hårdt nu og da, formår diverse fag, som f.eks. MTA, altid at opveje for de mange siders pensum, man skal igennem. Det er jo lidt fedt at kunne sige til sine venner, der studerer jura og medicin, at man lige skal tidligt hjem og se den film, man har for som lektie. MEN, selvfølgelig er studielivet meget federe, når man har gode studiekammerater – og det er én ting, man helt sikkert har på medievidenskab.

Mit bedste rus-minde er…

Klart selve pubcrawlen og alle de udfordringer, vi blev givet. En af dem gik ud på, at vi skulle handle ind til en klam drink, som skulle drikkes af ens hold på crawlen. På mit hold fik Naja, som også er tutor, æren af at bunde vores drink alene. Den bestod af shampoo, tun og syltede agurker. I er meget velkomne til at spørge hende, hvordan resten af pubcrawlen så ud derfra…

Funfact…

Jeg kender 90% af alle sange i verden. Desuden kan jeg teksten til alle Cardi Bs sange, og dét må tælle som en form for talent.