Malte

Navn, alder og hjemby:

Hej russere! Jeg hedder Malte Mulvad og er 23 år. Jeg kommer fra Silkeborg, stedet med søerne, skovene og Danmarks muligvis dårligste Superligahold. Jeg glæder mig til at komme i gang med en kick ass rusuge!

 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig

formentlig i Fredagsbar.dk enten foran, bagved eller under baren – i hvert fald om fredagen. Ellers bruger jeg nok ret meget tid på at settle i min nye lejlighed, hvor jeg forhåbentlig har fået styr på det hele, når I kommer forbi. Derudover kan det være, I kender min stemme – jeg ringer nemlig de fleste Aarhusianere op med et godt tilbud fra Jyllands-Posten et par gange om ugen, så I ved, hvor I kan fange mig.

 

Det bedste ved at være medievidenskaber er,

at man har muligheden for at opleve en god blanding af det sociale og det interessante. På en eller anden måde ligger hele fornemmelsen af den holdundervisning, man har, ikke langt væk fra gymnasiefølelsen, hvilket for mig i hvert fald skabte en super nem overgang mellem studierne. Men når man tager selve studiet ud af ligningen, så er det egentlig bare skørt, hvor mange pisse fede folk, man ender med at kende i løbet af de første par semestre.

 

Mit bedste rusminde er:

Pubcrawlen. At bygge hele aftenen op omkring en lille gruppe, som sammen bliver vildere og vildere med underligere opgaver, der skal løses for hvert sted, man kommer hen – for til sidst at samles alle på første semester. Dér er det fedt at være russer.

 

Funfact: 

Jeg har rejst rundt med fly til godt 15 lande, men jeg er sindssygt bange for både at flyve og for højder. Derudover bruger jeg skostørrelse 48,5.