Trine

Hej alle kommende medievidenskabere. Mit navn er Trine, jeg er 22 år gammel og er tilflyttet fra syden (aka Sønderborg). Jeg glæder mig super meget til at møde jer til august.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig…

steder, hvor man kan få lov at røre ved dyr. Haha, det lyder sært. Men jeg savner bare min kat så meget, at alle dyr er med til at kompensere for det savn. Jeg vil dog tilføje, at jeg også fungerer ret godt med mindre pelsede væsner, som jeg også bruger en stor del af min tid med ;-) 

Det bedste ved at være medievidenskaber er…

at man får lov at tænke kreativt, samtidig med at man får en akademisk uddannelse. Det er ret win. Derudover er vi konstant omgivet af det, vi i undervisningen beskæftiger os med, hvilket gør, hvad der ellers kunne have været tørt teori, for tidsrelevant og interessant. 

Mit bedste rus-minde er…

uhhh, det er svært, når der er så mange gode. Men! Noget, der gjorde mig mega-glad, var, da jeg opdagede, at jeg ikke var den eneste, der var snotforvirret, og jeg ikke var den eneste, der ikke havde købt en eneste bog. Vi var alle i samme båd <33 

Funfact…

Hele mit liv har været en evig talentjagt. Jeg har gået til alt sport og testet de fleste af mine evner og færdigheder. Jeg har kastet mig hovedkulds ud i vandpolo, ridning, springgymnastik, sammenspil, kunstskoler.. og konklusionen er, at jeg ikke ejer et talent. Øv.