Jeppe – Ledende tutor

Navn, alder og hjemby:

Hej Medierusser! Jeg hedder Jeppe Spicker, er 21 år, kommer fra Ølgod nær Varde og jeg læser på 3. semester her på Medievidenskab. Derudover er jeg i år blevet udvalgt til at være jeres ledende tutor for de arrangementer som sker efter 16:00, så hvis I har spørgsmål om disse råber I bare højt! Jeg glæder mig utroligt meget til at byde jer velkommen, og til at vi skal feste sammen en hel uge!

 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Formentlig/forhåbentlig i kælderen i Adorno i gang med at taget et “ben” (you will very soon know ;)). Hvis det mod forventning ikke er tilfældet, ville et godt bud være på en gåtur med en god podcast i ørene.

 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Personligt synes jeg, at det er vildt fedt at mærke undervisernes engagement i det de underviser i. Det er klart, at når man bruger så mange år på at få en Ph.D. og blive lektor/forsker, så er det noget der interesserer en, og det synes jeg virkelig skinner igennem når de underviser. Og nårh ja – så er det da også meget fedt at vores lektier til tider er at finde på streamingtjenester.

 

Mit bedste rusminde er:

Mit bedste rusminde var på hytteturen til udklædningsfesten. Hele festen var enormt gennemført, og alle havde levet sig dybt ind i de roller som de havde fået tildelt. Det er allerede nu en stor opfordring til jer nye russere, at I gør det samme, da en god udklædning til en udklædningsfest lige gør det sidste, for at man får en uforglemmelig aften.

 

Funfact: 

Jeg bager med surdej. Jeg bager ret meget med surdej.