Lukas

Moin. Mit navn er Lukas Wrobel, jeg er 21 år gammel og nok en af de få ikke-danskere på medievidenskab. Jeg kommer fra Flensborg i Tyskland – ja, den by i nok alle sammen har handlet i.

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig…

rundt omkring et bordtennisbord, på en fodboldbane, midt i et slag fifa eller én anden aktivitet som det livlige Århus har at byde på. Når det bliver weekend kan i finde mig i medievidenskabens fredagsbar.dk, som jeg er en del af, og hvor vi tilsammen afslutter en fantastisk introuge – glæd jer til det!

Det bedste ved at være medievidenskaber er…

på den ene side at man bliver del af et super socialt fællesskab med masser søde og kloge mennesker, der hurtig bliver til rigtige gode venner. De andre medievidenskabere gør studiet til noget helt specielt! Derudover har i som medievidenskabere en undskyldning til at se så mange serier eller film som i nu vil…

Mit bedste rus-minde er…

Hmm, et virkelig godt og svært spørgsmål. Det allerbedste minde må nok være hele pubcrawlen, hvor man nakkede en masse øl, byttede sig frem til så mange ting jeg slet ikke kan finde ud af at nævne dem alle sammen, skjulte sig for ikke at blive ramt af spyttet fra hjemløs og afsluttede festen på Heidis Bier Bar (yes, et tysk navn haha) med et brag af en fest.

Funfact…

Jeg har nok en uofficiel konkurrence løbende med Magnus om hvem der kan holde længst ud i byen – ville skyde på, at det er mig der er foran.