Jacob

Navn, alder og hjemby:

Hej russere! Jeg hedder Jacob og er 23 år. Jeg kommer fra Esbjerg, så jeg er psykopat god til at fiske og har trang til at slås efter 3-4 genstande. Ej det passer ikke, så god er jeg slet ikke til at fiske… 

 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

på altanen med en kold i den ene hånd og en grilltang i den anden. Det meste af tiden går sammen med vennerne til hvad end vi nu kan finde på. For tiden er spikeball en stor succes, men en film eller en fodboldkamp i fjerneren fejler nu heller ikke noget. Ellers træner jeg selv fodbold for at prøve at ligne dem i fjernsynet – det går sjældent særligt godt, men det er hammer fedt alligevel. 

 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

at man er en del af et mindre og super socialt studie. Man ser en masse til hinanden, og folk er virkelig gode til at hjælpe, så studietiden bliver lidt lettere og sjovere for alle. Derudover sætter jeg virkelig pris på, at man har en del fritid, og at der er masser af lejlighed til at samles med studiekammeraterne. 

 

Mit bedste rusminde er:

Uuh den er svær! Det var bare en mega dejlig uge, hvor der var så mange fede begivenheder. Skulle man vælge må det næsten være hytteturen, da den bare havde det hele. Sjove aktiviteter, fede fester og generelt en rigtig hyggelig stemning. Men som sagt, det hele var fedt. I kan godt glæde jer!!

 

Funfact: 

Jeg har slæbt en flaske Rød Aalborg med gennem hele Mellemamerika. Fy for helvede noget sprøjt. Ellers har jeg i Sydafrika spottet to af de 1000 vildtlevende honninggrævlinger der er tilbage i verdenen – synes selv det er herre vildt!