Iben – Ledende tutor

Navn, alder og hjemby:

Hej med jer, mit navn er Iben Hermansen og jeg er 22 år gammel. Jeg er opvokset i Sønderjylland ude på landet så langt ude, at jeg endnu ikke har mødt en, som ved hvilken by ‘Strandelhjørn’ er. Ja selv word understreger det med en rød streg…

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Ofte finder i mig nede i mit lokale fitnesscenter, hvor jeg får brugt noget af al min energi. Denne energi er også tildelt til PANIK festudvalget, hvor jeg planlægger fede fester. Her er jeg uden tvivl altid at finde på dansegulvet. Ellers elsker jeg at besøge søde mennesker på min cykel, hvor der bliver snakket og lavet lækkert mad.  

 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Helt klart sammenholdet og selve uddannelsen. Vi har den fedeste uddannelse, da vi kan bruge uanede mængder af tid på at se alle slags film og serier, og så kalde det hele for “feltstudier”, da det jo er en del af uddannelsen ;-). Dertil er vi et forholdsvis lille studie, så man kan lære alle at kende på sin årgang, hvilket skaber et fedt socialt miljø.

 

Mit bedste rusminde er:

Den fedeste pubcrawl tur, hvor vi i løbet af aftenen havde en masse udfordringer, som gjorde at vi lærte hinanden endnu bedre at kende. Jeg har aldrig haft det så sjovt før. Forestil dig at dit hold har fundet en sofa midt ude på gaden, mens i synger titelmelodien fra ‘Friends’ siddende i sofaen foran et springvand. Den dag vil jeg altid tænke tilbage på med et smil!

Funfact: 

Jeg er utrolig dårlig til at finde vej, og har faktisk faret vild det meste af mit liv haha. Jeg har både været væk på en skitur i Frankrig, brugt hele min aften og taget med fem forskellige tuk tukker i Thailand for at finde mit hostel og så er jeg heller aldrig til at finde, når jeg er i byen.