Frederikke

Navn, alder og hjemby:

Halløj. Jeg hedder Frederikke Kjær Hansen, men bliver også kaldt for Fan/FanFan. Jeg er 22 år og kommer fra Falster. (Nej!.. Ikke Lolland-Falster, men Falster. Det er to(!) separate øer) 

 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Så står jeg nok i kassen i IKEA, hvor jeg scanner alle jere byg-selv-reoler og dimse dutter. Når jeg ikke arbejder på at blive millionær træner jeg i ASG ellers har jeg gang i 110 forskellige kreative projekter – alt fra bagning til forsøg på at strikke (og ikke alle projekter er lige succesfulde, desværre). Men allerhelst sidder jeg gerne et sted i solen og nyder lidt vin eller fancy drinks  i mine veninders selskab. 

 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

Jeg kan tillade mig, at se lige så meget netflix, som jeg har lyst til for det er jo næsten lektier ;) Ej mange af de tekster vi læser er faktisk vildt spændende, som gør at man godt gider læse det! (Siger hende der normal hader at læse) Derudover er det sociale fællesskab helt fantastisk og det er jeg ovenud lykkelige for når jeg sådan er lidt langt væk hjemmefra. 

 

Mit bedste rusminde er:

Det hele! Pubcrawl turen var vildt nice! Jeg fik set en del af Aarhus jeg ikke havde set før, gik rundt med en elkedel og jeg blev introduceret til ‘Aarhus sættet’… Har aldrig følt mig så Aarhusiansk/Jysk som da vi drak det!

Men hytteturen var også super sjov hvor mit hold bl.a. vandt OL (Pokalen står på den fornemste plads i lejligheden) og jeg fik æren af at fejre min fødselsdag sammen med en alle mine dejlige studiekammerater fra både hold 1 og 2! 

 

Funfact: 

I modsætning til Jeppe bager jeg ikke særlig tit, og derfor er min kagerulle bl.a bare et gammelt kosteskaft… Men det er da en upgrade ift. den vinflaske jeg brugte førhen.