Benjamin

Navn, alder og hjemby:
Aloha kære medierusser. Jeg hedder Benjamin Bisgaard, er 24 år og kommer fra Mårslet, lidt syd for Aarhus. Modsat cheftutor Benjamin er jeg fra Jylland og dermed helt nede på jorden – så i skal nok hurtigt kunne kende forskel. Glæder mig til at møde jer!

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig
På Sharks, hvor jeg langer burgere over disken, på tennisanlægget hvor jeg leger Roger Federer, eller på bar med en kold Ceres Top i hånden. Alternativt i sofaen med skiskydning eller Veto kørende i baggrunden.

Det bedste ved at være medievidenskaber er,
At du bliver en del af et miljø, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig i fællesskab med særdeles engagerede lærere og dygtige og rare medstuderende. Der er derudover masser af tilbud såsom barer og fester, hvis man er til det. Og så er du måske endda så heldig, at dine yndlingsfilm og -serier bliver en del af pensum!

Mit bedste rusminde er:
Det famøse O-løb. Alle hold havde fundet på geniale udklædninger, og der var fede udfordringer og højt humør hele vejen rundt. Hytteturen var også skide sjov og var den perfekte måde at slutte hele introforløbet af på – så glæd dig og giv den gas!

Funfact:
Har læst russisk, da jeg troede jeg skulle være den nye Matilde Kimer. Det skulle jeg ikke…Og nå ja, så har jeg Basshunter på cd!