Benedikte – Ledende tutor

Hej!  Jeg hedder Benedikte Søndergaard, er 23 år gammel og kommer fra landet. Jeg er opvokset i midtjylland udenfor en lille by der hedder Lind, som ligger lidt udenfor Herning. Jeg glæder mig helt vildt til at byde jer alle velkommen og håber, at i vil komme til at holde lige så meget af medievidenskab, som jeg gør. 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig…

Over hele byen og en smule udenfor også. Jeg er netop flyttet i hus i Viby, så jeg har pludselig fået mange mærkelige interesser og har de seneste par måneder brugt en del tid på at male, fuge og lave køkkenhave. Ud over min side som bedstemor og murermester findes jeg også ofte i fitness world, på mit job i Bolia og hos mine veninder.

Det bedste ved at være medievidenskaber er…

At møde op på holdet til mine medstuderende, der altid står klar med glade smil og en skøn stemning. Sammenholdet er uden lige helt fantastisk, hvilket sandsynligvis skyldes, at vi alle har en del interesser til fælles.

Mit bedste rus-minde er…

Da vi var på pubcrawl i rus-ugen og havde den sjoveste konkurrence, hvor mit hold samlede en masse skrammel ind fra hver bar, vi var på, og slæbte alle disse genstande med rundt i byen. De bedste to fund vi fik, var en stor æske med glemte briller, som vi alle tog på og et sanghæfte fra sankt hans, som en ung random fyr på gaden havde i lommen, og som vi sang højt fra. Den unge fyr på gaden fik en halv øl i bytte og begge parter var lykkelige for dette.

Funfact…

 jeg kan citere samtlige nik og jay sange, og derfor var min tid som P0PB3N3DiKT3 på arto.dk ikke helt spild af tid.