Malene – Cheftutor

Hejsa! Mit navn er Malene Kaasgaard Christiansen, jeg er 23 år, kommer fra Lemvig, og til sommer får jeg æren af at byde jer alle velkommen til AU i den beærede lilla tutor-T-shirt!

Når  jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig…

Øv, hvor lyder det surt, men min selvindsigt må nok tage over her. Alt hvad jeg laver er nærmest foran skærmen. Hvad end det er planlægning af rusugen 2019, arbejde eller memes – det er helt sikkert her, jeg bruger mest tid. Ser man lyst på det, tror jeg efterhånden ikke, der er smuttet en meme forbi min næstetip, som jeg endnu ikke har grinet af. 

Det bedste ved at være medievidenskaber er…

Menneskerne og sammenholdet. Uh, hvor er det sovset til i kliché, men medievidenskab havde aldrig været det samme, hvis ikke det havde været for den fede stemning, vi skaber sammen og deler med hinanden. Og der er aaaaltid noget at snakke om. Tænk på, at du og alle andre har nøjagtigt samme ting til fælles: I er alle kommet ind på det fedeste studie på AU.

Mit bedste rus-minde er…

Pubcrawlen 2018. Jeg var også selv tutor sidste år, hvor vi – traditionen tro – selvfølgelig skulle ud på den legendariske pubcrawl. Mindet er det bedste for mig, fordi aftenen hele tiden toppede sig selv. Forestil jer at stå med 10 par briller, paneringsmiddel, 2 liter soya, 1 cigarkasse, en tuborgvest, 100 kr. i cool cash, en paraply, en pose tobak, en stol og ét matadorkostume på samme tid lige efter, du er blevet spyttet på af en hjemløs for åben gade i Århus C? Det sker rimelig meget kun én gang i livet. 

Funfact…

Jeg er i år ikke gået ud af min hoveddør uden at glemme noget.