Anne-Sofie

Navn, alder og hjemby:

Heeeeej kære medierussere -og velkommen til! Jeg hedder Anne-Sofie, men bare kald mig Anso, og jeg er 21 år gammel. Jeg kommer fra Onsild (google it), og som en af de få deropp’ nordfra, er det mig en fornøjelse, at repræsentere det nordjyske.

 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

…i hvert fald ikke derhjemme! -for jeg har massere af energi og sidder sjældent stille. Du møder mig sikkert i par løbesko rundt omkring i Aarhus eller midt i et slag brætspil med gode venner (højst sandsynligt i gang med at hive en sejr i land). Ellers kan du kigge ned i Fredagsbaren, hvor jeg enten sælger gulddamer bag baren eller ude på floor hvor jeg holder dansegulvet stabilt (vi ses dernede!)

 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

at du kan blive lige hvad du vil! (eller næsten da i hvert fald). Studiet rummer SÅ meget forskelligt, hvilket gør, at man kan bevæge sig i alle mulige retninger. Desuden bliver man ret stabil udi flip cup-disciplinen! 

 

Mit bedste rusminde er:

helt klart fra pubcrawlen, hvor min nordjyske krejler-mentalitet virkelig viste sig at være yderst brugbar! 

OG så selvfølgelig alle de gange jeg har SKRÅLET med på “mediemember”-sangen, taget shots uden bukser på eller været udklædt i de mest mærkværdige kostumer! GLÆD JER TIL EN KÆMPE FEST <3

 

Funfact: 

Som barn gik jeg meget op i fastelavn og har bl.a. været klædt ud som en fjernbetjening, en tandpastatube og en romantisk middag for to. (og det var vel og mærke før  #DIY blev moderne)