Andreas

Navn, alder og hjemby:

Hallo alle medierussere! Andreas her, jeg er 22 år gammel og skal til at læse på 3. semester. Jeg kommer fra verdens navle – Ringkøbing, byernes by. Eller er det Paris? Nevermind. Jeg glæder mig utrolig meget til at sætte gang i en kanonos uge med jer!

 

Når jeg ikke er på Katrinebjerg, finder I mig 

Højst sandsynligt i mit køkken ved at udvikle den ultimative chili con carne (den er godt på vej). Hvis jeg en dag skulle forvilde mig ud af matriklen, kunne jeg snildt være at finde i Adornos fredagsbar sammen med mine kære medievidenskabskollegaer. En gang imellem kunne jeg også være at finde med medievidenskabs stærkeste startopstilling til en gang fodbold og øl. 

 

Det bedste ved at være medievidenskaber er, 

At man bliver utrolig klog på ting, som vi bruger, og benytter os af hver eneste dag. Underviserne er uendeligt engagerede, og kan forklare selv de mest komplicerede emner, så de bliver forståelige – Det er jo mega fedt! Derudover er der fuld fart på det sociale med masser af arrangementer osv., så man får travlt, hvis man lider af FOMO!

 

Mit bedste rusminde er:

Pubcrawl var godt nok sjovt. Det var på en paradoksal måde forfriskende at se nogle brune værtshuse frem for dumchi-dumchi diskoteker ved åen! Hytteturen var super sjov, og sidste år var jeg så heldig at få lov at være Luke Skywalker for en dag. Hvem har ikke lyst til det!?

 

Funfact: 

Jeg ejer to både og en motorcykel. Ingen af delene fungerer. Super